Strategi Poker Kejohanan: Main Peringkat Pertengahan

Strategi Poker Kejohanan: Main Peringkat Pertengahan

Strategi Poker Kejohanan: Main Peringkat Pertengahan . Perkara boleh menjadi sangat sukar bagi anda di peringkat tengah kejohanan Perjudian Poker sit and go. Ukuran timbunan anda selalunya akan menentukan strategi anda dan jika anda mempunyai cita-cita untuk menang atau mengaut wang akhir semasa bermain poker dalam talian. 

Sekiranya anda mempunyai timbunan yang besar maka hidup menjadi lebih mudah bagi anda. Gunakan untuk menakut-nakutkan lawan dengan timbunan kecil dan kirimkan mereka mengemas. Jangan terlalu terbawa beberapa panggilan dan rentak melulu melihat timbunan besar anda menjadi timbunan kecil dan anda menghadapi masalah. Gunakan ilmu anda setiap masa. 

Sekiranya anda mencapai peringkat pertengahan dan mempunyai timbunan berukuran pertengahan, anda mungkin berfikir untuk menggandakan dengan tolakan serentak apabila peluang yang tepat muncul misalnya anda mempunyai kad lubang Pokertime yang kuat atau merasakan kelemahan besar pada lawan. Atau jika tidak berlipat ganda, anda boleh mencuri cip yang cukup untuk melihat anda melalui beberapa pusingan lagi sehingga lebih banyak lawan anda dapat tersingkir. Anda masih boleh memilih pertempuran dengan tumpukan sederhana atau kecil di peringkat pertengahan kejohanan. Dan apabila anda melakukannya maka jadilah penyerang untuk memasukkan cip tersebut dan menolak lawan anda dari tangan mereka. 

Tunggu peluang untuk datang dan mencarinya. Anda tidak mampu menunggu ace pocket untuk menyelamatkan anda dan kemungkinan besar mereka tidak akan sampai. Sekiranya anda cukup bernasib baik untuk mendapatkan kelebihan awal maka bertaruhlah dengan sewajarnya. Sekiranya tidak, anda mungkin akan menunggu ketika anda berada di kedudukan yang lewat dengan hanya seorang pemanggil atau dua orang (tanpa raiser) di hadapan anda. Ini

mungkin merupakan tanda kelemahan yang dapat Anda manfaatkan dengan Perjudian Poker Online kenaikan besar atau dorongan semua. Sekiranya ia berfungsi, anda telah meningkatkan timbunan berukuran pertengahan anda menjadi lebih besar yang dapat mendorong anda untuk menyelesaikan wang.

Baca juga: Jana Pendapatan 5 Angka Dengan Bermain Poker Dalam Talian

Sekiranya anda dapat bertahan dan sampai ke “gelembung” (empat pemain tersisa, tiga mata wang teratas) anda mungkin akan bermain bahawa permainan semakin ketat ketika orang melipat secara automatik menunggu satu sama lain menjadi mangsa. Anda boleh menggunakan ini untuk keuntungan anda juga dengan menggunakan saiz pertengahan anda (atau mudah-mudahan dengan tumpukan besar) untuk mendorong mereka yang tergantung dari tangan mereka dan meletakkan cip mereka. Orang yang bermain dengan cara ini mudah dilihat. 

Hampir dua kad akan dilakukan sekiranya anda memilih masa dan mangsa dengan berhati-hati. Permainan pertengahan kejohanan yang berhati-hati dapat membebankan anda jika anda pintar bagaimana anda mendekatinya dan bagaimana anda menggunakan timbunan anda untuk kesan maksimum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *