Strategi Poker Had Rendah – Berurusan dengan Jadual Ketat

Strategi Poker Had Rendah - Berurusan dengan Jadual Ketat

Strategi Poker Had Rendah – Berurusan dengan Jadual Ketat . Nampaknya Perjudian Poker kebanyakan buku yang mengajar penahanan had rendah menganggap anda akan bermain dengan banyak pemain yang longgar, dengan banyak orang melihat kegagalan. Walaupun gaya permainan yang longgar ini masih berada di had mikro, biasa pada masa ini untuk melihat meja yang sangat ketat walaupun pada 0.50 / 1 dan 1/2. 

Anda akan tahu anda berada di salah satu meja apabila hanya beberapa orang yang melihat flop, atau jika seseorang menaikkan pre-flop menyebabkan semua orang melipat. Oleh itu, apa yang boleh anda lakukan untuk menangani jadual yang sangat ketat ini? Berikut adalah beberapa petua: 

Cari jadual baru. Mungkin ada yang lebih longgar pada tahap yang sama. Cari peratusan pemain yang melihat kegagalan. Sebilangan besar bilik kad dalam talian memberikan maklumat ini di sebelah nama dan tahap jadual, bersama dengan Pokertime ukuran periuk rata-rata. Sebagai contoh, jika meja 10 orang hanya mempunyai% 30 pemain yang melihat flop, itu bermakna bagi kebanyakan tangan hanya 2 atau 3 orang yang meneruskan tangan mereka. Sekiranya anda boleh, cari meja dengan sekurang-kurangnya 40% -50% atau lebih.

Baca juga: Petua dan Maklumat Poker Perjudian

Sekiranya anda tidak dapat menjumpai meja yang lebih longgar, pertimbangkan untuk mengubah waktu hari yang anda mainkan. Contohnya, pada waktu tengah hari, anda cenderung melihat pemain profesional yang tidak bersaing dengan baik. Beberapa waktu yang baik untuk bermain adalah sekitar jam 7:00 ketika sebahagian besar AS kembali dari kerja, atau setelah tengah malam, ketika sebahagian besar Eropah mula bermain. Pertimbangkan juga untuk

mencuba beberapa laman web yang berbeza, kerana beberapa laman web cenderung mempunyai pemain yang lebih menarik. 

Sekiranya tidak ada teknik di atas yang berjaya dan anda terjebak di meja yang ketat, anda harus mengubah permainan anda sedikit. Pertama, menggambar tangan seperti AX tidak begitu baik, kerana mereka suka mempunyai banyak pemain untuk membayar anda apabila anda memukul lurus atau flush. Oleh itu, anda mungkin ingin Perjudian Poker Online mempertimbangkan untuk menjatuhkan tangan ini walaupun pada kedudukan kemudian, kerana mereka tidak begitu menguntungkan. Sebaliknya, kad besar seperti KJ atau AT lebih baik kerana lebih mudah menang berbanding lebih sedikit orang dengan pasangan teratas sahaja. 

Aspek penting lain dalam permainan adalah mencuri tirai. Anda akan selalu membuat semua orang melipat anda walaupun pada posisi terlambat, jadi pertimbangkan untuk menaikkan ketika biasanya tidak, terutama jika anda tahu tirai tidak melindungi tangan mereka. Anda juga mungkin mempunyai orang yang cuba mencuri dari anda semasa anda buta. Ketahui bila hendak melipat dan bila anda harus melawan mereka. Sekiranya anda menentang seseorang yang anda fikir tidak mempunyai apa-apa, pertimbangkan untuk menaikkannya dan kemudian bertaruh dengan kegagalan. Selalunya ini cukup untuk menakutkan mereka. Dengan mempertimbangkan petua ini, anda semestinya dapat mengendalikan permainan had rendah baru yang lebih baik ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.