Strategi Loose Agressive Poker – 3 Petua Meletop Keuntungan

Strategi Loose Agressive Poker - 3 Petua Meletop Keuntungan

Strategi Loose Agressive Poker – 3 Petua Meletop Keuntungan. Tidak kira bagaimana anda ingin melaksanakan strategi Permainan Poker agresif longgar anda 3 petua ini pasti akan meletupkan jumlah wang tunai yang anda dapat bawa pulang. 

Jika anda membaca ini, anda sudah tahu manfaat murni dari strategi Perjudian Poker agresif yang longgar jadi saya tidak akan membosankan anda dengan itu. Tidak kira siapa anda, saya tahu bahawa anda, seperti saya akan menyukai petua meletup keuntungan ini. Apabila saya mula melakukannya, saya kagum bahawa pot itu semakin besar dan besar. Inilah cara anda mengambil kemenangan besar secara konsisten. 

3 Petua Yang Akan Menjadikan Dompet Anda Sangat Besar Anda Tidak Boleh Memasukkannya Dalam Poket Belakang Anda 

Ya, orang yang mempunyai susunan besar sudah tahu ini. Ya, orang yang memukul anda tahu ini. Tetapi ia bagus, kerana sekarang anda akan mengetahuinya juga. 

#1 Angkat Semula Bila-bila Anda Boleh 

Jika seseorang sesiapa sahaja pernah mengangkat semula di tangan dan anda mempunyai peluang untuk menaikkan semula, lakukannya. Matlamat anda adalah untuk mendapatkan pot sebesar mungkin supaya apabila anda menang anda akan menang lebih banyak. Jika anda tidak yakin anda tidak boleh

memenangi pot anda tidak sepatutnya berada di dalamnya dan menaikkan di tempat pertama. Jadi jika anda pernah menaikkan dan seseorang menaikkan semula, naikkan semula dia dan keuntungan anda dalam jangka masa panjang akan meletup.

Baca juga: 3 Peraturan Emas untuk Memenangi Poker Dalam Talian

#2 Dapatkan Dalam Setiap pot Yang Anda Boleh 

Dalam jangka masa panjang, lebih banyak pot anda berada dalam lebih banyak anda akan menang. Mereka sebenarnya telah membuat kajian dan membuktikan perkara ini. Hadapi itu, anda tidak boleh memenangi pot jika anda tidak berada di dalamnya. Anda perlu berada di dalam pot, memburu pemain, memaksa mereka bekerja untuk kemenangan mereka. Anda perlu memburu orang untuk bidai mereka, membuat mereka bekerja untuk melindungi mereka. Keseluruhan orang akan dilipat dan anda akan mendapat lebih banyak kemenangan. Ini semua akan berakhir sebagai lebih banyak wang tunai di dalam poket anda. 

#3 Angkat pot Kemudian Semua Masuk 

Saya suka melakukan yang ini. Apabila tangan berjalan kemudian dan kemudian ke dalam permainan dan pot menjadi semakin besar. Di samping peningkatan konsisten anda dan semoga menaikkan semula juga, sebelum semua kad komuniti tersedia di meja, semuanya. Anda akan memaksa lawan anda membuat keputusan sama ada untuk memanggil atau melipat dan dia perlu berbuat demikian tanpa pengetahuan tentang kad terakhir. Secara keseluruhannya, dalam jangka masa panjang, orang ramai akan berlipat dan anda akan dapat membawa pulang pot yang dibangkitkan setiap kali yang menyamai wang yang besar dalam dompet anda.

#4 Petua Rahsia Teratas Tambahan 

Maaf saya sangat teruja di sini adalah satu lagi. Berhubung dengan tip #3, adalah lebih baik jika apabila anda semua masuk anda mempunyai timbunan yang lebih besar daripada lawan anda. Ini bermakna dia akan lebih digeruni. Anda sepatutnya mempunyai timbunan yang besar kerana anda telah menang begitu banyak. Anda juga boleh menaikkan jumlah wang anda atau pergi ke jadual kepentingan yang lebih kecil untuk melakukan ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published.