Strategi Duduk dan Pergi Poker Untuk Pemain Semua Peringkat

Strategi Duduk dan Pergi Poker Untuk Pemain Semua Peringkat

Strategi Duduk dan Pergi Poker Untuk Pemain Semua Peringkat . Tidak seperti permainan tunai, apabila anda kehilangan semua cip anda, anda tidak dibenarkan membeli semula. Apabila anda bangkrut, anda disingkirkan daripada duduk dan pergi dan mesti mendaftar untuk yang baharu sebelum boleh bermain semula. Daripada menang atau kehilangan wang pada setiap tangan, wang itu diagihkan pada akhir kejohanan. Sebilangan tempat yang ditetapkan akan menerima peratusan kumpulan hadiah mengikut kedudukan yang dia telah disingkirkan. 

Dalam beberapa pusingan pertama sementara blind agak rendah berbanding saiz timbunan cip purata, pemain harus cenderung untuk menjadi lebih selektif dengan tangan mereka. Sebab untuk ini ialah semakin lama anda berada dalam kejohanan, lebih baik peluang anda akan dapat meletakkan wang tersebut. Gaya pemikiran ini adalah penting untuk kejayaan dalam sit and go, kerana lebih penting untuk selamat dan cuba meletakkan wang daripada memenangi tangan tertentu. 

Apabila blind dinaikkan, orang ramai mula masuk semua untuk mencuri blind. Ini adalah langkah biasa dalam strategi Pokertime sit and go dan satu yang harus anda gunakan apabila anda sama ada pada butang peniaga atau dalam kedudukan terputus. Dalam blind yang kecil, julat tangan anda yang boleh anda mainkan juga bertambah, jadi sebaiknya anda menggunakan hampir mana-mana dua kad apabila bidai menjadi cukup tinggi.

Baca juga: Petua Poker Untuk Pemain Texas Holdem

Ingat untuk menjadi lebih ketat pada awal dan lebih longgar pada peringkat akhir kejohanan. Sebaik sahaja anda memasukkan wang, anda dinasihatkan untuk mencuba dan mencuri seberapa banyak blind yang mungkin untuk mencuba dan mendapatkan wang tempat pertama.

Kesimpulannya, strategi Perjudian Poker Online duduk dan pergi jauh berbeza daripada permainan tunai biasa. Kemungkinan penyingkiran dan struktur buta yang semakin meningkat mewujudkan persekitaran poker yang berbeza sepenuhnya. Menjadi lebih baik hanyalah masalah pengalaman, jadi bermain seberapa kerap yang anda boleh. 

Duduk di satu meja boleh menjadi sangat tidak menarik dan ini akan mengakibatkan kehilangan tumpuan anda dan seterusnya boleh membawa kepada membuat keputusan yang tidak baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.