Sistem Poker Dalam Talian

Orang sering bertanya kepada saya bagaimana saya membuat wang bermain poker dan jika terdapat “sistem poker” yang saya gunakan untuk untung setiap hari di meja. Jawapan yang saya berikan biasanya tidak memuaskan mereka kerana ia biasanya membawa kepada kesimpulan bahawa ia memerlukan usaha untuk menang di poker dalam talian. Bagi saya usaha itu berbaloi tetapi ramai orang hanya mencari sistem tanpa usaha untuk menjana wang. 

Betapa baiknya untuk mencari sistem yang tidak memerlukan usaha, saya khuatir saya mesti memberitahu anda bahawa tidak ada sistem poker yang terjamin. Set strategi yang saya gunakan mungkin dianggap sebagai sistem oleh sesetengah orang tetapi ia bukan tanpa usaha atau lepas tangan. 

Jika anda menemui sistem poker yang menjanjikan anda untuk memenangi wang di poker dalam talian tanpa mencuba, mereka sama ada terlalu menjanjikan atau berbohong kepada anda. Tidak kira apa yang anda lakukan dalam hidup, membuat orang berpisah dengan wang mereka memerlukan usaha. Anda sama ada perlu menukar masa anda di tempat kerja untuk wang, menjual sesuatu yang berharga atau bekerja keras untuk menjadi lebih baik daripada lawan anda di meja poker. 

Sistem poker yang saya gunakan untuk membuat wang boleh dibeli tetapi walaupun begitu ia masih memerlukan anda untuk berusaha. Mempelajari strategi poker yang betul untuk digunakan, membina wang anda dan mendapatkan pengalaman di meja semuanya memerlukan usaha.

Tapi saya ada berita baik untuk awak. Artikel ini bukan sahaja malapetaka dan kesuraman! Usaha yang diperlukan untuk belajar poker adalah jenis usaha yang berbeza daripada apa yang diperlukan untuk menggali parit atau duduk di dalam bilik sepanjang hari. Ia adalah usaha yang dibina daripada kebebasan dan motivasi diri. Semua profesional poker dan pemilik perniagaan yang bekerja sendiri akan memberitahu anda bahawa ya, apa yang mereka lakukan memerlukan usaha, tetapi ia lebih seperti usaha hobi daripada membosankan. 

Atlet profesional bekerja keras seperti orang lain di dunia tetapi adakah anda fikir mereka membenci kerja itu? Tidak boleh! Ia adalah kebebasan! Meletakkan kerja keras itu memberi ganjaran apabila anda adalah penerima langsung kerja keras itu. Itulah yang menjadikan bermain poker untuk wang sangat bermanfaat. Ya, ia boleh menjadi kerja keras dan ya, akan ada pasang surut di sepanjang jalan tetapi semuanya dilakukan atas nama membuat cara anda sendiri di dunia. 

Ringkasan 

Ya sistem poker boleh berfungsi tetapi ia tidak berfungsi tanpa usaha anda. Anda tidak boleh membeli sistem poker dan mengharapkan ia melakukan semua kerja untuk anda. Sebaliknya, anda boleh membeli buku dan panduan strategi yang akan memberikan anda alatan yang anda perlukan tetapi alatan tersebut masih memerlukan sedikit gris siku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *