Sedikit Petua Tentang Texas Holdem

Sedikit Petua Tentang Texas Holdem

Sedikit Petua Tentang Texas Holdem . Texas Holdem ialah permainan poker yang paling banyak dimainkan di setiap tapak Judi Poker dalam talian dan kemungkinan besar anda ingin bermain Holdem jika anda berjaya membaca artikel saya. Kami akan melihat beberapa petua Texas Holdem pemula yang membantu saya semasa saya mula bermain permainan dalam talian. Terdapat beratus-ratus petua yang boleh saya kongsikan dengan anda, tetapi saya pasti anda tidak mahu berada di sini selama berjam-jam membaca artikel saya, jadi saya hanya akan berkongsi petua Holdem terbaik dengan anda. 

Anda harus mengikuti panduan pemilihan tangan yang ketat apabila anda baru mula bermain permainan. Semakin anda tersasar daripada memulakan tangan seperti pasangan poket, penyambung bersesuaian tinggi atau variasi A/K, A/Q, A/J, lebih banyak anda akan membuka diri untuk kehilangan banyak wang. Apabila anda mula memainkan tangan marginal seperti penyambung yang sesuai, anda tidak akan tahu di mana anda berada di tangan. Anda mungkin terkena flush anda, tetapi jika anda mempunyai seseorang yang mempertaruhkan anda, anda tidak akan tahu sama ada anda flush itu bagus. 

Anda boleh melakukan gertakan dan separa gertak apabila anda bermain Poker Malaysia Holdem. Sebagai contoh, jika pemain menaikkan preflop dan flop ialah 10, 7, 6, anda mungkin tidak perlu risau tentang pemain itu telah memukul papan. Mereka mungkin mempunyai lebihan pasangan, tetapi biasanya mereka akan mempunyai tangan seperti A/K, A/Q, K/Q atau sesuatu yang serupa dan mereka hanya membuat c-bet. Walaupun anda tidak mencapai sasaran, ini adalah peluang yang baik untuk membuat kenaikan saiz yang bagus untuk mencuba dan menolak pengangkat awal dari tangannya.

Baca juga: Petua Poker Hold Em Tanpa Had – Menjadi Lebih Baik Dengan Petua Ini

Apabila anda mempunyai kacang, cuba dan benarkan lawan anda membina pot untuk anda sehingga River. Saya melihat ramai pemain baharu bertaruh terlalu banyak dan tidak pernah mendapat bayaran. Kadang-kadang anda perlu bertaruh jika terdapat cabutan lain di papan yang boleh mengalahkan anda, tetapi jika tidak, anda benar-benar perlu mencuba dan perlahan bermain tangan untuk melihat sama ada anda boleh mengeluarkan lebih banyak cip daripada lawan anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published.