Petua Poker Untuk Pemula

Petua Poker Untuk Pemula

Petua Poker Untuk Pemula . Setelah orang mengetahui bahawa anda baru dalam poker dalam talian, mereka semua akan membanjiri anda dengan pelbagai petua. Memilih hanya yang betul boleh menjadi sukar. 

Mencuba untuk mengurangkan jarak antara pemain Judi Poker dalam talian yang saya ada sekarang dan pemain poker yang saya ingin segera, saya benar-benar terharu dengan pelbagai nasihat yang kadang-kadang bertentangan. Cara yang baik untuk keluar dari nasihat yang selalu berubah ini adalah dengan mencuba dan membuat senarai elemen yang tetap ada. 

Apabila anda mempunyai tangan yang baik, bertaruhlah. Kami cuba terlalu anggun berkali-kali. Apabila akhirnya kita berjaya mendapatkan permainan Poker Malaysia impian, kita tidak mahu memainkannya secara agresif dan berusaha mengambilnya dengan mudah, kerana kita ingin menipu lawan. Kami hanya akan membiarkan orang lain mengikutinya. 

Pemain yang lemah diberkati, kerana mereka akan mewarisi kegagalan. Pemain Permainan Poker ini sangat takut untuk menaikkan poker flop, sehingga mereka hampir tidak pernah melakukannya. Mereka mahu membiarkan kegagalan pada tahap semasa. Ini bermaksud mereka mahu anda tidak membangkitkan sama sekali. Sekiranya anda mempunyai tangan yang baik, angkat flop. Sekiranya lawan anda membayar orang buta dengan tangan yang lemah, naikkan. Bukan kerana anda ingin mencederakan mereka, tetapi kerana anda ingin mendapatkan wang mereka.

Baca juga: Strategi Poker Had Rendah – Berurusan dengan Jadual Ketat

Jangan bersikap kecuali anda pemenang. Poker adalah permainan, mengenai kad dan wang. Sekiranya anda ingin membuktikan diri anda lebih unggul

daripada orang lain, pastikan anda berada sebelum membuang semua wang anda. 

Orang tidak dapat memberitahu strategi anda jika anda tidak mempunyai strategi. Ini mungkin terdengar lucu, tetapi fikirkanlah. Tidakkah anda pernah melakukan sesuatu yang kurang bijak dan kerana kesalahan itu anda akhirnya berjaya? Sangat menyenangkan untuk membiarkan orang lain percaya bahawa anda tidak tahu bagaimana bermain. Dalam kes ini, mereka akhirnya akan membina strategi yang salah sendiri, dan anda mungkin akan menang. 

Aturkan pemikiran dan tindakan anda. Kadang-kadang kita tahu apa yang harus kita lakukan tetapi kita ada alasan untuk tidak melakukannya. Sebagai contoh, kita tahu bahawa tidak ada gunanya membayar cabutan poker dalam talian dengan dua berakhir jika hanya ada satu orang lagi dalam permainan, tetapi kita melakukannya hanya untuk melihat apakah kita dapat membuatnya atau tidak. Untuk membenarkan semua tindakan kita, kita bahkan menambah kemungkinan peluang poker pot yang salah dan kita memberitahu diri kita bahawa orang lain tetap ikhlas atau tuhan tahu apa lagi perkara gila yang kita gunakan untuk menipu diri kita sendiri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.