Petua Poker untuk Meningkatkan Keuntungan Anda

Petua Poker untuk Meningkatkan Keuntungan Anda . Petua Poker Malaysia untuk Meningkatkan Keuntungan Anda . Petua Poker untuk Meningkatkan Keuntungan Anda . Di sini saya telah membuat senarai petua poker yang mungkin anda ingin pertimbangkan untuk berusaha meningkatkan keuntungan anda. 

1: Lipat lebih banyak. Anda hanya mahu bermain sekitar 13% preflop tangan jadi jika anda bermain lebih dari itu maka anda bermain terlalu longgar dan mungkin kehilangan wang. Anda juga ingin melipat tangan marginal kerana jika tidak, anda akan membuat keputusan sukar yang akhirnya akan kehilangan wang anda. 

2: Tunggu tempat yang lebih baik: Banyak orang berpendapat bahawa gertak berlaku sepanjang masa di Permainan Poker sedangkan sebenarnya tidak. Sekiranya anda mempunyai keputusan yang sukar untuk membuat lipatan dan menunggu tempat yang lebih baik untuk memasukkan wang anda, anda akan mendapat banyak. 

3: Pilih jadual yang betul: Sekiranya anda duduk dengan banyak peluang poker adalah kemungkinan anda akan kehilangan banyak wang. Oleh itu, sebelum anda duduk di meja, anda harus memerhatikannya selama kira-kira 15 minit terlebih dahulu untuk mendapatkannya dari orang lain dan untuk melihat apakah permainan itu menguntungkan. Meja yang lebih longgar biasanya akan lebih menguntungkan. 

4: Pelajari permainan lebih banyak: Pada masa lapang anda, kaji teori poker dan berbincang dengan rakan pemain poker mengenai bagaimana anda dapat meningkatkan permainan anda. Anda juga harus menganalisis permainan anda sendiri untuk menghilangkan kesilapan yang anda buat.

Petua Perjudian Poker nombor 5: Jadilah lebih agresif. Dengan lebih agresif anda akan menurunkan lebih banyak pot dan mendapat lebih banyak nilai dari tangan anda. Anda boleh menjadi lebih agresif dengan keputusan seri dan menggembirakan lawan yang banyak bertaruh. 

6: Jangan kecondongan: Sekiranya anda merasa letih dan ia membuatkan anda tidak berfikiran waras untuk mematikan komputer anda boleh pilih untuk berhenti dan kembali keesokan harinya apabila anda merasa lebih baik dengan diri anda. Dengan bermain ketika anda tidak berapa stabil dalam emosi dan pemikiran, anda akan melakukan kesalahan yang teruk dan kehilangan lebih banyak wang. 

Petua poker nombor 7: Lawan dengan lebih banyak dengan kad yang kuat. Sekiranya anda tidak terperangkap, anda mungkin tidak cukup menggertak dan jika anda selalu tertangkap, anda terlalu banyak menggertak. Anda juga harus berhati-hati dengan siapa anda menggertak kerana mereka mungkin hanya memanggil dengan apa sahaja.

Baca juga: 10 Petua Teratas untuk Memukul dalam Poker

8: Main di laman web yang baik: Penting untuk memilih laman web yang bagus untuk dimainkan kerana anda mungkin akan kehilangan banyak tawaran bonus dan mendapatkan kembali tawaran. 

9: Ikut pengurusan bankroll: Ini mungkin yang paling penting yang harus anda ikuti kerana jika anda melakukannya anda tidak akan pernah putus dengan bermain had yang terlalu tinggi. Jangan sekali-kali membeli permainan tunai lebih daripada 5% daripada wang tunai anda dan jangan sesekali menyertai pertandingan lebih dari 2% wang tunai anda. Dengan mengikuti peraturan tersebut, anda tidak akan mempertaruhkan wang tunai anda.

Petua poker terakhir nombor 10: Sentiasa perhatikan lawan anda dan sesuaikan dengan mereka. Bila-bila masa anda bermain, anda harus memerhatikan bagaimana semua lawan anda bermain walaupun anda tidak berada di tangan mereka. Dengan melakukan ini, anda dapat mengambil maklumat yang mungkin mereka ada. Sekiranya anda bermain lebih sedikit meja, anda juga akan dapat memperoleh lebih banyak maklumat daripada bermain 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *