Petua Poker – Texas Hold Em Atau Texas Fold Em

Petua Poker - Texas Hold Em Atau Texas Fold Em

Petua Poker – Texas Hold Em Atau Texas Fold Em. Perjudian ialah subjek yang menarik, digemari oleh semua peringkat umur, walaupun semasa kanak-kanak berapa kerap anda ingat mengatakan ‘Saya yakin anda tidak boleh melakukan ini dan itu’. Satu perkara yang sentiasa seiring dengan pertaruhan ialah seseorang yang menawarkan beberapa Pokertime bentuk strategi tanpa risiko untuk bermain permainan seperti yang tidak boleh dilakukan oleh orang lain, untuk mengoptimumkan kemenangan anda dan meletakkan anda di hadapan pertandingan, dan Texas Hold Em tidak berbeza. Walaupun semua variasi permainan yang berbeza, tiada had, had, terdapat beratus-ratus strategi, gaya, petua dan sistem yang tersedia. 

Bergantung pada pengalaman anda, personaliti, kecenderungan kewangan dan banyak faktor lain akan mempengaruhi gaya permainan anda sendiri. Gaya bermain adalah perkara yang sangat peribadi, walaupun ramai profesional akan kelihatan bermain sangat ketat pada sebelah tangan dan kemudian sangat agresif pada tangan seterusnya, sentiasa ada beberapa ciri yang akan konsisten. Pemula kerap mendapati mereka menukar gaya mereka apabila mereka menjadi lebih berpengalaman. Sebaik sahaja anda telah menemui gaya yang sesuai dengan anda, anda benar-benar boleh mula meningkatkan permainan anda, tidak ada satu gaya Perjudian Poker Online yang lebih baik daripada yang lain, tetapi hakikat bahawa anda tahu gaya anda sendiri bermakna anda boleh mengubahnya pada pertengahan permainan boleh memberi anda banyak kelebihan hujung.

Baca juga: 5 Rahsia Teratas untuk Menang Poker Dalam Talian

Keupayaan pemain dapat meningkatkan rentak mereka sepanjang permainan, pada masa yang nampaknya rawak menjadikannya lebih sukar bagi pemain lain untuk memikirkan gaya anda dan mendapatkan pandangan tentang cara anda bermain. Selain itu, jika pemain lain berpendapat bahawa mereka telah anda fahami, anda boleh mengubah jadual dan memainkannya, mengikut cara mereka fikir anda bermain. Contohnya jika mereka fikir anda bermain sangat konservatif, hanya bermain tangan yang kuat, anda boleh membaca lawan

anda. Jika, katakan, anda menaikkan dan mereka menelefon, kemungkinan besar mereka percaya mereka mempunyai kad yang lebih kuat daripada anda, jadi jika kegagalan yang rendah atau sederhana keluar, berkemungkinan mereka tidak mencapai apa-apa dan mudah-mudahan anda telah melakukannya. 

Perkara seterusnya yang memisahkan pemain pemula daripada pemain pertengahan dan lebih berpengalaman ialah keupayaan untuk mengira kelebihan anda. Secara ringkas keputusan anda sama ada untuk menelefon adalah untuk melihat sama ada kemungkinan memenangi wang dalam pot sama atau melebihi kemungkinan anda mendapat kad yang anda perlukan untuk tangan yang menang, juga dipanggil outs anda. Mengira dengan pantas sama ada kemungkinan besar yang anda hadapi adalah penting untuk strategi kemenangan jangka panjang. Caranya ialah dengan mengira secara berhati-hati pengeluaran anda tanpa menjelaskan kepada pemain lain apa yang anda lakukan, berlatih mengatasi peluang secara peribadi sebelum membawanya ke meja sebenar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.