Petua Poker Hold Em Tanpa Had – Menjadi Lebih Baik Dengan Petua Ini

Petua Poker Hold Em Tanpa Had - Menjadi Lebih Baik Dengan Petua Ini

Petua Poker Hold Em Tanpa Had – Menjadi Lebih Baik Dengan Petua Ini. Petua No Limit Hold Em Poker ini akan mendedahkan rahsia bagaimana untuk menjadi lebih baik dengan lebih pantas, supaya anda boleh naik ke puncak dengan cepat. Baca artikel ini sekarang untuk mempelajarinya. 

Bayangkan jika anda bukan sahaja boleh meningkatkan permainan Permainan Poker anda, tetapi melakukannya dengan pantas sehingga anda boleh memecut melepasi semua lawan anda. Fikirkan betapa hebatnya pemain poker anda pada masa hadapan dan sejauh mana kejayaan anda. Petua No Limit Hold Em Poker ini akan membantu anda melakukan perkara itu. 

Cara Terbaik Petua Poker Tanpa Had #1 

Cara terbaik untuk menjadi hebat dalam Perjudian Poker terpantas ialah membahagikan masa anda dengan betul untuk mendapatkan hasil yang maksimum. Cara melakukan ini adalah dengan mengagihkan masa anda dengan berkesan antara belajar dan berlatih. 

Cara terbaik untuk melakukan ini adalah dalam nisbah 1:1 yang mudah. Iaitu, untuk setiap jam anda berlatih anda harus belajar selama satu jam. Jika anda menjadi terlalu berat dalam latihan anda tidak berlatih dengan cukup berkesan.

Baca juga: Petua Poker Texas Holdem – 4 Petua Untuk Memenangi Kejohanan Poker

Jika anda belajar terlalu banyak, anda tidak akan dapat melaksanakan ini jadi jangan benar-benar membina kemahiran. 

Petua Poker Hold Em Tanpa Had Untuk Menjadi Lebih Baik #2 

Cara terbaik seterusnya untuk menjadi sangat baik dengan pantas ialah bukan sahaja belajar daripada kesilapan anda sendiri tetapi juga belajar daripada orang lain. Anda boleh melakukan ini dalam pelbagai cara dan faedahnya sepatutnya jelas kepada anda. Lebih banyak kesilapan ‘seseorang’ membuat anda belajar daripada lebih baik anda akan dapat. 

Tanya rakan poker anda tentang tangan yang buruk yang mereka mainkan dan apa yang berlaku. Layari seterusnya untuk contoh perkara yang telah berlaku kepada orang ramai. Adakah anda melakukan penyelidikan yang berbakti dan anda akan dapat memajukan diri daripada kesilapan yang dilakukan oleh orang lain. 

Petua Poker Hold Em Tanpa Had Untuk Menjadi Lebih Baik dengan Lebih Cepat #3 

Cara terbaik untuk menjadi lebih baik dalam poker, mesti lebih pantas, lebih pantas daripada orang lain adalah dengan berkhayal tentang poker. Ini adalah kaedah yang saya gunakan untuk menjadi lebih baik daripada orang di sekeliling saya dengan lebih cepat. 

Hakikatnya anda tidak boleh sentiasa bermain poker atau belajar tentang poker, kerana kehidupan. Tetapi tiada siapa yang menghalang anda berkhayal

tentang poker memikirkannya, mencipta senario di kepala anda, bermain tangan di kepala anda. 

Cubalah, berpura-pura anda mendapat bantuan dan kemudian membuat kegagalan secara rawak. Sekarang, kira kelebihan anda, dan peluang pot anda. Berpura-pura seorang lelaki agresif yang longgar mempertaruhkan separuh pot. Apa yang anda akan lakukan, dan mengapa? Katakan anda menelefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published.