Petua Poker – Cara Bermain Poker Dalam Talian

Petua Poker - Cara Bermain Poker Dalam Talian

Tertanya-tanya bagaimana orang membuat wang bermain poker dalam talian? Pokertime bukan semua tentang nasib. Ia juga mengenai kerja keras, latihan dan pelan permainan yang semuanya digabungkan untuk menjadikan permainan anda sempurna. Nasib baik terdapat banyak sumber dalam talian tentang cara bermain poker dalam talian. Ya, penggunaan petua poker dalam talian yang betul boleh meningkatkan keuntungan keseluruhan anda serta prestasi anda. 

Bermain poker dalam talian boleh mengelirukan dan menakutkan pada masa yang sama, terutamanya apabila anda mula bermain menentang lawan yang berpengalaman. Untuk meratakan padang permainan anda, anda memerlukan beberapa strategi dan nasihat pakar. 

Campur dan padan: 

Bermain menentang pro membantu anda bermain permainan seterusnya dengan lebih baik. Anda mendapat banyak pengalaman bermain menentang profesional. Apabila anda bermain dengan pemain berpengalaman, cuba jangan bermain 2 tangan anda. Selain itu, elakkan bermain dua tangan dengan cara yang sama dua kali dalam satu baris. Perlu diingat, pemain yang baik akan berdisiplin dalam pergerakan mereka. Mereka akan berada di hadapan untuk bertindak balas terhadap tindakan anda dengan betul. Jadi cuba campurkan permainan. Lebih baik jangan biarkan mereka berdiam diri.

Baca juga: Menang di Poker Dalam Talian

Elakkan Bermain Had Lebih Tinggi:

Mungkin terdapat beberapa sebab mengapa orang berpindah ke had yang lebih tinggi. Jangan bermain pada had yang tinggi dan dipertaruhkan yang mungkin menyebabkan sejumlah besar wang daripada anda. Apabila anda tidak mampu untuk kalah, lebih baik anda tidak mengambil terlalu banyak peluang. 

Jangan Main Setiap Tangan: 

Memainkan terlalu banyak tangan adalah satu kesilapan sendiri. Apabila anda baru mula bermain Perjudian Poker Online dalam talian, anda perlu memahami setiap perkara untuk berjaya. Ini menjadikan satu lagi petua poker penting untuk dipertimbangkan. Anda perlu belajar strategi ‘staying hands’. Di samping itu, anda perlu menaik taraf keperluan permulaan anda untuk meningkatkan permainan anda. 

Memberi Perhatian kepada Pemain Lain: 

Semasa anda meneruskan permainan anda, satu perkara yang perlu anda lakukan ialah memerhati peserta anda. Jika anda boleh menguasai apabila pemain menaikkan dalam kedudukan tertentu dan apabila yang lain menggunakan poker tell dan yang lain menipu dan menaikkan semula. Semua pemerhatian sedemikian boleh disimpulkan sebagai berguna pada bila-bila masa dan mengubah permainan anda menjadi lebih baik. Ini membantu anda memutuskan cara untuk meneruskan permainan. Ambil contoh, jika anda mengetahui bahawa pemain 3 kali ganda untuk menaikkan semula di River. Ini adalah apabila anda boleh menipu dan akhirnya mencuri pot. Ia mungkin terdengar mudah tetapi memerlukan banyak latihan.

Ketahui Bila Anda Harus Melipat: 

Pocket king dan pocket ace ialah dua tangan permulaan yang paling sukar yang mungkin anda dapat semasa bermain. Selain itu, anda harus sentiasa cuba ‘meningkatkan’ atau ‘meningkatkan semula’ apabila anda memasukkan raja atau ace. 

Jangan Tunjukkan Kad yang Anda Pegang 

Menunjukkan kad dianggap sebagai permainan yang buruk. Jangan biarkan pesaing mengetahui tentang kad anda. Kerana ia boleh menunjukkan kepada mereka berapa banyak anda mungkin bertaruh dalam permainan sama ada dengan kad atau poket yang tinggi. 

Untuk menyimpulkan sebagai salah satu petua poker yang paling biasa boleh dikatakan mantap dan konsisten setiap kali anda bermain permainan. Terdapat pelbagai sumber untuk diperhatikan dan dipelajari. Luangkan masa anda untuk berlatih seberapa banyak yang anda boleh di tapak poker dalam talian percuma dan naik dengan yakin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.