Perkara Penting untuk Dipertimbangkan untuk Permainan Poker

Perkara Penting untuk Dipertimbangkan untuk Permainan Poker

Perkara Penting untuk Dipertimbangkan untuk Permainan Poker. Semasa membuat keputusan untuk bermain Pokertime dalam talian, keputusan paling penting yang perlu anda buat ialah tapak poker mana yang boleh memberi anda permainan poker dalam talian yang selamat. Oleh itu, sebelum memilih mana-mana tapak poker, terdapat banyak faktor yang anda perlu semak untuk permainan poker dalam talian yang selamat. Sebagai contoh, Sokongan Pelanggan 24/7, Dasar tapak poker untuk menjaga pakatan sulit pemainnya, dasar perlindungan pemutusan sambungan dan yang paling penting ialah dasar untuk transaksi atau polisi pembayaran yang selamat dan terjamin. 

Semak Sokongan Pelanggan 24/7: Semasa memilih tapak Perjudian Poker Online, anda mesti sentiasa menyemak e-mel, sembang langsung atau nombor bebas tolnya. Selain itu, anda perlu memastikan sama ada anda benar-benar boleh sampai di tapak dalam masa 24 jam sebelum membuat sebarang deposit wang sebenar di laman web mereka.

Baca juga: Petua Poker Freeroll

Semak Polisi untuk Mengawal Kolusi: Biasanya, pemain yang bekerjasama mempunyai faedah istimewa berbanding orang lain di meja. Banyak tapak menggunakan perisian untuk menjejaki kekerapan dua pemain berada dalam permainan yang sama, jarang kadar kemenangan tinggi dan corak “meragukan” lain. Mana-mana pemain yang ditangkap bersubahat di Poker Stars diharamkan daripada laman web ini seumur hidup. Oleh itu, jika anda meragui seseorang menipu, anda harus perhatikan nombor tangan dan hubungi sokongan pelanggan dengan segera. Dan pastikan anda menjauhkan diri daripada permainan di mana orang menipu secepat mungkin.

Semak Dasar Perlindungan Pemutus Sambungan: Sentiasa semak perkara yang akan dilakukan oleh tapak poker jika anda kehilangan sambungan internet semasa permainan. Polisi untuk perlindungan pemutusan sambungan berbeza-beza untuk bilik poker dalam talian yang berbeza dan meja poker tempat anda bermain. Jika anda terputus sambungan, tapak poker tertentu akan sentiasa menganggap anda “semua masuk”, bermakna anda mempertaruhkan semua baki cip anda di tangan, dan menawarkan anda masa untuk menyambung semula dan menyertai permainan semula. Oleh itu, anda tidak kehilangan semua cip yang anda pertaruhkan sehingga anda memutuskan sambungan. Tetapi kerana sesetengah pemain mengambil manfaat daripada ini, tapak poker sering mengehadkan bilangan kali anda boleh menggunakan perlindungan pemutusan sambungan. Dan jadual poker tertentu mungkin memaksa anda untuk melipat jika anda kehilangan sambungan Internet anda. 

Semak Polisi Pembayaran: Untuk permainan poker dalam talian yang selamat, anda juga mesti menyemak sama ada anda perlu memenuhi tahap minimum kemenangan sebelum anda membuat pengeluaran dan berapa lama serta bentuk pembayaran yang akan diambil? Tapak poker dalam talian tertentu mengeluarkan cek kertas apabila kemenangan anda mencecah $50. Walau bagaimanapun, anda juga boleh mengharapkan untuk mendapatkan sebarang pembayaran wayar dalam tempoh 10 hari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *