Pelajari dan Tingkatkan Permainan Poker Anda

Pelajari dan Tingkatkan Permainan Poker Anda

Pelajari dan Tingkatkan Permainan Poker Anda . Banyak bilik kad dalam talian yang popular hari ini memberi anda peluang untuk bermain Kejohanan Texas Holdem secara percuma: 

1) Freerolls 

2) Kejohanan Play Money 

Di mana anda boleh bermain kejohanan berbilang meja padang besar (MTT) hingga ke meja Sit-n-Go 6 tangan kecil. 

FREEROLLS 

Kejohanan “gulungan percuma” ialah kejohanan Pokertime biasa dengan pembelian masuk $0.00, oleh itu dinamakan “gulungan bebas”. Perkara yang menarik ialah mereka masih membayar “wang sebenar”. Sepanjang hari, bilik kad dalam talian mempunyai kejohanan freeroll yang dijadualkan, dan selalunya mempunyai promosi freeroll Sit-n-Go setiap 5-10 minit.

Baca juga: Melancarkan Jalan Anda Ke Berjuta-juta

Freerolls ialah cara terbaik untuk orang ramai menubuhkan dan membina bankroll “wang sebenar” tanpa sebarang deposit wang sebenar. Ia mungkin mengambil sedikit masa untuk mendapatkan wang tunai, kerana banyak kejohanan freeroll adalah besar, ada yang mencapai sehingga 30,000 pemain dalam satu kejohanan. Tetapi ia percuma, menyeronokkan, memenuhi keinginan Perjudian Poker Online anda, memberi anda cara yang hebat untuk belajar dan meningkatkan permainan anda. Tambahan pula anda akhirnya akan mendapat

“in-the-money” (ITM) apabila anda menjadi pemain kejohanan yang lebih baik. Apabila anda tunai masuk pada kejohanan freeroll pertama anda, anda akan berasa seperti anda baru sahaja memenangi WSOP. 

PERMAINAN DUIT 

Pilihan lain yang anda ada ialah bermain dalam permainan “Play Money”. Sama seperti jadual freeroll, sentiasa ada kejohanan dan permainan Sit-n-Go sedia untuk Play Money. Ini adalah cara terbaik untuk bermain Judi Poker sebanyak yang anda mahu, bila-bila masa anda mahu, secara percuma. 

Pada masa yang sama, anda mempunyai bankroll “play chip” untuk mengurus dan cuba membina. Walaupun wang sebenar tidak dipertaruhkan, anda masih akan mempunyai pengalaman poker yang hebat pada jadual Play Money. Ia bagus untuk pemula untuk mempelajari asas Texas Hold ‘Em dan strategi asas poker. Malah untuk pemain poker yang lebih berpengalaman, Play Money ialah cara yang bagus untuk menguji strategi yang berbeza dalam permainan mereka tanpa mempertaruhkan sebarang wang sebenar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.