Panduan Kemahiran Poker Dalam Talian Percuma

Panduan Kemahiran Poker Dalam Talian Percuma

Panduan Kemahiran Poker Dalam Talian Percuma. Dalam pengalaman saya dengan semua jenis Permainan Poker, sama ada poker dalam talian percuma yang mudah atau permainan tunai yang lebih serius, dengan perkembangannya dan apa yang kelihatan seperti banyak kelemahannya, saya telah mengetahui bahawa perkara paling penting yang anda boleh pelajari ialah kesabaran. 

Tikus buta pun kadang-kadang menjumpai keju dan tidak kira betapa malangnya anda fikir anda berapa banyak cip yang anda ada atau berapa ramai orang yang tinggal dalam kejohanan anda, perkara yang paling penting ialah anda bersabar dengan diri sendiri. 

Kadang-kadang anda bosan melihat kad yang mengerikan dan timbunan cip anda mula mengalir cukup ke tahap di mana anda terdesak dan mula menelefon dengan J5 off-suit atau tangan lain dengan idea yang sama. Saya boleh memberitahu anda bahawa saya telah pergi ke sana berkali-kali dan ia adalah kematian saya lebih banyak kali daripada yang telah membantu. 

Satu lagi kunci dalam kesabaran bukan sahaja pre-flop, tetapi sepanjang masa yang lain juga. Biar saya tunjukkan contoh, anda lukis K (c) Q (d), dan anda memanggil dengan 2 orang lain di tangan. Flop keluar K (h) A (h) 8 (h). Ini jelas merupakan tangan yang sangat berbahaya dan banyak kali saya hanya akan melipat ini dari kelawar. Tetapi kepada mereka yang terdesak, kadangkala saya akan mendapat sumber palsu daripada keyakinan di tangan saya dan 85% daripada masa ini saya akan melecur, walaupun hanya mempunyai dua yang lain di tangan.

Kesabaran adalah salah satu daripada banyak ciri yang jelas penting untuk kejayaan Perjudian Poker. Sesetengah orang kadangkala terbawa-bawa dan penting untuk konsisten dalam permainan poker anda. Cuba cari garis dasar tentang perkara yang anda panggil pra-gagal dan perkara yang tidak.

Baca juga: Poker – Bagaimana untuk Menang di Texas Holdem

Jelas sekali poker dalam talian percuma adalah permainan yang jauh berbeza daripada secara langsung kerana dalam talian adalah lebih pantas dan langsung adalah lebih mendalam dan lebih perlahan. Walaupun banyak aduan daripada rakan sebaya saya suka memerah susu setiap saat had masa saya untuk setiap keputusan. Saya mengesyorkan ini kepada mana-mana pemain poker dalam talian yang kompetitif dan kasual, kerana ia mungkin perbezaan antara rentak buruk dan lipatan yang hebat. 

Banyak kali dalam permainan poker percuma dalam talian yang anda akan temui, apa yang kami panggil “Donks”. Selalunya mereka akan mempunyai timbunan cip yang lebih besar dan akan memenangi tangan menggunakan brawn dan gertakan. Adalah penting untuk tidak menyerah kepada bulinya dan bermain dengan perlahan. Jika anda mendapat kegagalan yang baik, biarkan dia membuat kesilapan. Kenaikan cek klasik berfungsi dengan baik, tetapi jika anda bergerak terlalu awal, peluang anda akan hilang untuk mendapatkan wang masuk. “Donks” boleh menjadi sumber cip yang hebat, jika anda bersabar dan bermain dengan betul. 

Kita semua akan mendapat rentak buruk, ia tidak dapat dielakkan. Ia berlaku kepada yang terbaik daripada kita, dan tiada apa yang boleh kita lakukan mengenainya. Walau bagaimanapun, apa yang boleh kami lakukan ialah bermain pintar, ambil masa anda dan sekali lagi, bersabar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.