Mengambil Nota Mengenai Lawan Poker Anda

Mengambil Nota Mengenai Lawan Poker Anda . Satu cara cepat untuk meningkatkan permainan Poker Malaysia anda adalah dengan memberi perhatian yang teliti kepada lawan anda dan gerakan yang mereka lakukan. Kebanyakan orang suka bermain poker dalam talian sambil melakukan perkara lain, tetapi jika anda benar-benar ingin melihat hasil terbaik anda harus fokus secara eksklusif pada permainan. Juga, anda harus menggunakan ciri mengambil nota yang ditawarkan oleh kebanyakan tapak poker. Dengan menyimpan nota terperinci tentang setiap lawan anda di meja, anda akan mempunyai kelebihan yang wujud di tangan kemudiannya dengan pemain tersebut. Memandangkan nota ini adalah kekal, masa yang anda masukkan dengan mengambil nota awal akan berbaloi berulang kali apabila anda melihat pemain yang sama di meja anda.

Baca juga: 6 Langkah Dari Novis Kepada Bermain Seperti Pro

Jika anda memutuskan untuk mengambil nota mengenai pemain lain, terdapat banyak perkara yang perlu anda perhatikan. Pertama sekali, lihat sahaja beberapa tangan di meja dan lihat siapa yang bermain tangan dan siapa yang tidak. Orang yang melipat tangan pertama kejohanan dan duduk dan pergi berkemungkinan merupakan pemain Permainan Poker yang lebih ketat yang tidak sanggup mengambil risiko cip pada permulaan kejohanan. Pemain yang sedang memercik di dalam pot dengan segera berkemungkinan menjadi longgar dan agresif, dan anda sepatutnya boleh mengambil banyak cip daripada mereka. Setiap langkah yang anda lakukan pastikan ia tidak diketahui oleh pihak lawan anda. Cuba untuk bertindak secara professional dan jangan dalam keadaan tidak stabil. 

Selain hanya bacaan awal anda tentang pemain, anda harus mencatat nota khusus kemudian semasa duduk dan pergi. Sebagai contoh, apabila tiba masanya untuk mula mencuri blind, perhatikan dengan teliti kekerapan pemain menaikkan apabila ia dilipat pada mereka pada butang. Jika ini menjadi perkara

biasa, pastikan anda membangkitkan semula mereka sekali-sekala supaya mereka terus jujur. Juga, pastikan anda perhatikan siapa yang tidak mencuri bidai, supaya anda boleh mengelakkannya apabila mereka akhirnya membuat kenaikan gaji dengan tangan yang padu. Ketahui lebih lanjut mengenai strategi Perjudian Poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *