Menentang Kemungkinan Menjana Pendapatan Yang Stabil

Menentang Kemungkinan Menjana Pendapatan Yang Stabil

Menentang Kemungkinan Menjana Pendapatan Yang Stabil. Bermain Permainan Poker dalam talian dari keselesaan rumah anda sendiri dan membuat wang yang mencukupi untuk membayar gadai janji anda, nota kereta, menyara keluarga anda dan meletakkan makanan di atas meja adalah impian setiap pemain poker kedatangan. Anda tidak memerlukan sebarang alat poker dalam talian atau mempelajari sebarang penipuan poker dalam talian. Anda hanya perlu belajar cara menendang ekor dan mengambil beberapa nama. Ramai pemain Texas Holdem Poker di luar sana akan gagal dengan teruk; malah lebih 80% daripada semua akan gagal. Anda tahu mengapa? Kerana pemain mula membuat 2 kesilapan besar. 

  1. Main Sit-N-Go’s Daripada Permainan Tunai 

Jika anda bermain banyak permainan wang tunai dan kehilangan wang seperti gila anda tahu betul-betul apa yang saya maksudkan apabila saya mengatakan ini. Pernahkah anda mendepositkan $50.00 dan kehilangannya dalam masa 15 minit dan kemudian mendepositkan lebih banyak dan bersumpah kepada diri sendiri bahawa itu sahaja untuk minggu ini?? Tiada siapa yang membaca ini dengan anda, anda boleh mengakuinya. Maksud saya, telah berada di sana banyak kali sehingga saya belajar pelajaran saya. Saya membaca banyak ulasan poker dalam talian dan surat berita poker yang dengan tegas mengatakan bahawa cara terbaik untuk membuat keuntungan tulen dalam talian adalah dengan kejohanan poker dalam talian Sit-N-Go’s. Saya tidak percaya apa yang semua orang katakan dan saya fikir Sit-N-Go’s membosankan dan akan menjadi perlahan untuk saya. Baiklah, saya melemparkan lagi $50.00 pada 26 Jun 2003

dan itu adalah $50.00 terakhir yang pernah saya masukkan. Sebab mengapa kejohanan Perjudian Poker dalam talian Sit-N-Go’s untuk membina bankroll anda. 

Jika anda memasukkan 50 dolar, yang terbaik adalah mula bermain $2.00 Sit-N-Go’s dan mencapai $5.00 dan $10.00 akhirnya. Sebaik sahaja anda menguasai seni memenangi Single Table Sit-N-Go’s, anda akan belajar bagaimana untuk multi-table Sit-N-Go’s dan membuat jumlah wang yang hebat setiap hari. Dengan Sit-N-Go’s, anda hanya boleh kehilangan jumlah pembelian Sit-N-Go dan tiada apa-apa lagi jika anda menerima rentak yang mengerikan. Dalam poker dalam talian, anda akan tersedut. Ia adalah hakikat kehidupan dan Poker Gods berada di sisi sesetengah pemain pada beberapa malam. Saya pasti anda telah berada di sisi lain dan menggoda pemain sendiri. Jadi ingat, Sit-N-Go’s ialah kawan baik anda.

Baca juga: Pengurusan Bankroll – Kunci untuk Menguntungkan dalam Poker

  1. Pengurusan Bankroll 

Saya tidak boleh menekankan ini cukup. Jangan bermain Texas Holdem dalam talian melainkan anda mempunyai wang yang betul. Jadi apakah bankroll yang sesuai yang mungkin anda tanyakan? Berikut adalah carta kecil yang boleh dicetak yang boleh anda gunakan berulang kali untuk kemudahan anda. 

Jangan bermain poker dalam talian jika anda tidak mempunyai bankroll yang betul. Ikuti carta ini dan anda akan berjaya. Jika anda tidak percaya saya jangan bersusah payah mendepositkan dan membazirkan wang anda. Berpegang pada poker percuma dalam talian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *