Mana Satu Yang Terbaik Untuk Anda?

Mana Satu Yang Terbaik Untuk Anda?

Mana Satu Yang Terbaik Untuk Anda? . Terdapat pelbagai jenis permainan Texas Holdem Poker di luar sana; mencari yang anda nikmati dan sesuai dengan keperluan anda boleh menjadi perkara yang sukar untuk dilakukan. Permainan Aol texas holdem poker, Texas Holdem Online undang-undang AS, no money texas holdem, dan permainan texas holdem percuma adalah beberapa nama yang orang merujuk kepada poker dalam talian sebagai, yang biasanya bermaksud bermain tanpa wang. 

Sekarang apabila anda bermain Judi Poker dalam talian tanpa wang anda mesti ingat satu perkara. Pemain lain TIDAK mengambil serius dan anda tidak akan melihat poker sebenar sehingga anda bermain untuk wang sebenar. Saya telah melihatnya dengan kerap di meja poker apabila tiada wang yang terlibat, orang ramai tidak peduli dan akan meneruskan semua ini hanya untuk berseronok untuk melihat sama ada “2” “9” mereka boleh melawan semua 3 orang lain. dalam. Sekarang jika anda mempunyai $100.00 menunggang pada kejohanan poker texas holdem, adakah anda benar-benar melihat orang ramai menyertai “2” “9” ?

Baca juga: Cara Mendapatkan Untung di Poker Online Dalam Jangka Panjang

Maksud saya ia menjadi tidak masuk akal dan membosankan bermain untuk wang bermain. Saya pernah melakukannya sepanjang masa dan menganggap saya Tuhan, kerana saya pernah menganggapnya sangat serius dan sentiasa memenangi tempat pertama dalam Sit-N-Go’s. Saya mula hilang minat dalam permainan dan saya hanya kecewa dengan orang yang tidak mengambil berat, saya memutuskan untuk mencuba wang sebenar. Tapak yang saya mulakan pada mulanya ialah Fulltilt Poker dan saya mendepositkan $50.00. Mereka secara automatik memberi saya bonus deposit 100% serta-merta yang membawa saya sehingga $100.00 dolar. Sekarang, seperti hampir setiap orang yang mula bermain Poker Malaysia dalam talian mula bermain permainan wang tunai dan biasanya bangkrut dalam masa sejam. Saya membaca banyak ulasan poker dalam talian dan banyak papan mesej poker memberitahu saya untuk mula

bermain Sit-N-Go untuk membina wang anda. Boy, saya gembira saya mendengar mereka. 

Saya mula bermain $2.00 +.20 Sit-N-Go (yang paling rendah hampir setiap tawaran tapak poker dalam talian) dan saya melakukannya dengan sangat baik. Saya telah menamatkan tempat pertama selepas tempat pertama, sambil mengambil tempat ke-2 dan ke-3. Sejujurnya saya mungkin telah mengeluarkan wang dalam 8 daripada 10 kejohanan poker texas holdem pada tahap $2.00 +.20. Bankroll saya menghampiri $250.00 selepas kira-kira sebulan mengisar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *