Lima Cara Pantas untuk Meningkatkan Permainan Poker Anda

Lima Cara Pantas untuk Meningkatkan Permainan Poker Anda

Lima Cara Pantas untuk Meningkatkan Permainan Poker Anda. Poker permainan yang pemain sentiasa belajar semasa dia bermain. Anda sentiasa boleh mengambil langkah untuk meningkatkan permainan anda tanpa mengira tahap yang anda bermain Pokertime anda. Di bawah ini kita akan melihat secara ringkas lima cara pantas yang boleh diambil oleh sesiapa sahaja untuk meningkatkan kemahiran poker mereka. 

Yang pertama adalah untuk bermain lebih banyak poker. Ini mungkin cara terpantas dan paling mudah untuk meningkatkan permainan anda satu atau dua. Berjam-jam di meja akan membuahkan hasil terutamanya jika anda memberi perhatian kepada apa yang anda lakukan untuk memenangi pot dan menyedari kesilapan yang anda lakukan apabila kalah. Berhati-hati dengan kesilapan yang anda lakukan dan cuba untuk tidak mengulanginya lagi. Permainan yang mengejutkan itu boleh menjadikan anda pemain yang lebih baik. Jika anda mempunyai selera makan, bermain poker sebanyak yang anda boleh apabila anda boleh. 

Langkah kedua mungkin kelihatan agak jelas. Baca dan makan buku strategi Perjudian Poker Online. Terdapat banyak tersedia dalam talian dan luar talian. Hanya cari buku Amazon untuk poker dan lihat berapa banyak yang ditunjukkan. Salah satu yang paling popular ialah siri Harrington On Hold’em melihat permainan kejohanan poker. Pemain yang membaca dengan baik boleh mengikuti perkembangan terkini dan teori poker mempelajari lebih lanjut tentang permainan dan bekerja dalam permainan mereka yang sama. Pengetahuan adalah kuasa.

Baca juga: Bangunkan Strategi Poker Dalam Talian Anda

Permainan peningkatan pantas ketiga adalah untuk mencari, menyertai dan mengambil bahagian dalam forum poker dalam talian. Baca pengalaman beribu-ribu pemain poker lain dari semua kemahiran dan kebolehan. Rendam

semuanya. Siarkan soalan anda sendiri tentang sebarang isu yang anda hadapi dengan permainan anda sendiri, terangkan tangan anda bermain dengan baik atau teruk dan tanya ahli forum lain apa yang mereka akan lakukan dalam kedudukan yang sama. Bincangkan poker dengan pemain lain di seluruh dunia, tingkatkan pengetahuan anda dan gunakannya pada kali seterusnya anda bermain. 

Cuba pelbagaikan permainan anda. Jika anda membangunkan zon selesa, anda mungkin tersekat pada tahap itu dan permainan anda terhenti akibatnya. Jika anda bermain secara eksklusif tanpa had kejohanan poker cuba permainan tunai had atau had kejohanan untuk sesuatu yang berbeza dan untuk mencuba dan mempelajari strategi dan teknik baharu. Jika anda suka bermain kejohanan, cubalah beberapa kejohanan turbo atau poker laju. Gaulkan sedikit untuk meluaskan ufuk anda. 

Terakhir daripada lima cara pantas untuk meningkatkan permainan poker anda adalah bagus dan mudah. Berehatlah dan ketahui masa untuk berbuat demikian. Sesi maraton di meja itu mungkin sesuatu yang anda nikmati dengan penuh semangat tetapi bolehkah anda menumpukan perhatian dan bermain permainan terbaik anda selama berjam-jam. Kemungkinan besar anda tidak boleh. Jadi ingat untuk berehat jika anda berasa letih atau basi. Pergi, log keluar dan segarkan diri. Kosongkan kepala anda. Beristirahat secara amnya adalah cara yang baik untuk mengelakkan kengerian apabila miring juga. Jika anda berada dalam larian yang teruk atau mengalami rentak yang teruk yang anda rasa sukar untuk mengambilnya, maka berehat mungkin menjimatkan kewarasan anda serta jumlah wang anda. Mengetahui masa untuk meninggalkan meja adalah langkah penting dan satu yang anda boleh gunakan serta-merta untuk meningkatkan keseluruhan permainan poker anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *