Ketahui Semua Tentang Texas Hold Em Poker Dalam Talian

Ketahui Semua Tentang Texas Hold Em Poker Dalam Talian

Ketahui Semua Tentang Texas Hold Em Poker Dalam Talian . Siapa yang akan berfikir bahawa sesiapa sahaja boleh membongkok begitu rendah untuk menipu pemain poker lain daripada wang mereka? Realitinya adalah bahawa banyak laman web poker dalam talian tercemar dengan penipuan Judi Poker dan pakatan sulit yang menanti dengan cemas untuk mencuri wang anda. Temui segala-galanya tentang cara mereka melakukannya dan apa yang tapak poker lakukan untuk menghentikan penipu poker dalam talian. 

Salah satu bentuk penipuan yang paling biasa dalam poker talian ialah penggunaan medium komunikasi antara dua atau lebih pemain yang mengenali antara satu sama lain. Penipuan jenis ini dipanggil pakatan sulit dan dicapai di mana kedua-dua pakatan itu akan menggunakan telefon, mesej segera atau pun laman sembang seperti Facebook untuk menyampaikan kad poker mereka antara satu sama lain. 

Kelebihan mengetahui sekurang-kurangnya satu tangan lain dalam permainan texas holdem 9 tangan boleh meningkatkan peluang anda untuk menang sebanyak 21%. Tambahan pula, jika tiga atau lebih orang berpakat bersama di atas meja Poker Malaysia yang sama, mereka sebenarnya mempunyai kelebihan lebih daripada 45% untuk memenangi majoriti tangan poker dalam permainan. 

Kaedah penipuan lain melibatkan seorang pemain menggunakan berbilang akaun. Di sinilah seorang pemain sebenarnya mempunyai dua akaun berasingan dan dua sambungan internet berasingan (atau alamat IP proxy) untuk memperdayakan perisian poker untuk menganggap mereka bukan orang yang sama.

Kaedah ketiga penipuan poker dalam talian ialah pemain akan menggunakan berbilang perisian HUD (paparan kepala) untuk mengetahui tangan yang anda telah mainkan, cara anda bermain dan gaya anda mengikut sejarah tangan masa lalu. Setiap tangan poker yang anda mainkan dalam talian direkodkan pada beberapa tapak penjejak poker yang mengumpul data sejarah tangan setiap permainan tunai dan kejohanan di setiap tapak poker.

Baca juga: 4 Cara Untuk Memenangi Lebih Banyak Pot Dan Wang Tunai

Sekarang setelah anda mengetahui beberapa cara berbeza orang akan menipu poker dalam talian, apakah tapak poker yang dilakukan untuk menghentikannya? Salah satu langkah paling progresif yang telah diambil oleh bilik Permainan Poker utama ialah memasang perisian pengesanan untuk mengetahui apabila pemain menggunakan program HUD tertentu. Tapak poker boleh ‘melihat’ program apa yang anda jalankan, kerana anda telah membenarkan kebenaran dalam pendaftaran anda apabila anda memuat turun klien poker. 

Di samping memantau sebarang aplikasi atau perisian, tapak poker juga telah menambah algoritma dan kod poker tertentu untuk menghalang pemain daripada mendominasi banyak permainan atau kejohanan wang tunai. Ini dicapai melalui pelbagai algoritma poker dan mempunyai tujuan utama untuk memastikan bahawa tangan poker yang menang memenuhi pengedaran dan norma statistik yang sama. Ini sudah tentu menerangkan satu sebab mengapa terdapat banyak rentak buruk dan terlalu banyak penyedutan dalam poker dalam talian. 

Namun begitu, tapak poker tidak mempunyai keupayaan penuh untuk menghalang penipu atau pakatan sulit walaupun dengan percubaan perisian canggih mereka. Apa yang telah mereka capai ialah membenarkan pemain yang baik yang memahami cara algoritma berfungsi untuk menang dengan lebih kerap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *