Bagaimana Untuk Mengalahkan Algoritma Poker Dalam Talian

Bagaimana Untuk Mengalahkan Algoritma Poker Dalam Talian

Bagaimana Untuk Mengalahkan Algoritma Poker Dalam Talian . Ia adalah fakta yang terkenal bahawa tapak Perjudian Poker dalam talian menggunakan algoritma untuk mengawal generasi rawak tangan poker. Fakta itu telah menyebabkan ramai pemain mempersoalkan kebenaran dan ketepatan kemungkinan statistik sebenar di tapak Texas holdem. Walau bagaimanapun, terdapat cara untuk mengalahkan algoritma poker kerana artikel ini akan mendedahkan. 

Ada yang akan mempersoalkan mengapa tangan terburuk menang dalam Pokertime dalam talian, terutamanya selepas menerima rentak yang teruk. Walau bagaimanapun, realitinya bukanlah bahawa tangan poker yang paling teruk sentiasa menang, sebenarnya adalah bahawa algoritma poker dalam talian direka untuk membuat keputusan yang pasti mengikut kemungkinan yang normal. 

Statistik Poker 

Maksud asasnya ialah norma statistik untuk mana-mana tangan poker mesti dikekalkan agar permainan kelihatan adil. Contohnya dalam permainan 7 kad seperti Texas Holdem (2 kad lubang dan 5 kad di papan komuniti), terdapat sejumlah 133,784,560 kombinasi yang mungkin boleh dibuat. Walaupun holdem hanya menggunakan 5 kad terbaik, 7 kad tersedia untuk membentuk 5 tangan kad terbaik. Oleh itu, kebarangkalian statistik diperoleh daripada kesemua 7 kad.

Baca juga: Bagaimana untuk melarikan diri daripada rentak buruk berterusan dalam poker dalam talian

Daripada 133,784,560 kombinasi, siram akan diuruskan secara statistik sebanyak 4,047,644 kali, (atau 3.025494% daripada masa itu). Oleh itu, untuk kelihatan rawak, algoritma poker dalam talian akan memastikan bahawa

merentasi semua jadual Perjudian Poker Online dari masa ke masa, siram pasti akan berlaku 3.025494% daripada masa. Walaupun fakta bahawa flush sebenarnya boleh berlaku 20 atau 30 kali berturut-turut di meja poker anda, selagi kemungkinan statistik jangka panjang dikekalkan 

Pukulan Buruk Poker 

Atas sebab ini, anda mungkin menyaksikan terlalu banyak penyedutan dalam poker dalam talian dan malah menjadi mangsa rentak yang teruk. Hakikatnya adalah bahawa rawak sebenar tidak boleh dicapai dalam permainan yang dihasilkan oleh komputer seperti poker dalam talian dan algoritma poker tambahan telah disediakan untuk mengekalkan suasana integriti dan rawak. Walaupun adalah tidak adil bahawa tapak poker menggunakan kod poker ini untuk menjadikan permainan kelihatan adil dan seterusnya mencipta sejumlah besar rentak buruk, terdapat penyelesaian yang membolehkan anda melakukan sesuatu mengenainya. 

Penyelesaian itu adalah untuk mempelajari bagaimana algoritma poker dalam talian berfungsi dan bagaimana anda berpotensi mengelakkan rentak poker yang buruk. Oleh kerana tapak poker mesti mengekalkan kemungkinan yang dinormalkan secara statistik dengan menggunakan algoritma, anda boleh menggunakan kemungkinan yang sama untuk mengelakkan kekalahan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *