Bagaimana Memilih Tapak Poker Dalam Talian

Bagaimana Memilih Tapak Poker Dalam Talian

Bagaimana Memilih Tapak Poker Dalam Talian. Jadi, anda telah memutuskan bahawa anda ingin bermain Poker Malaysia dalam talian dan pencarian anda untuk tapak yang sempurna telah bermula. Tetapi sayangnya, terdapat ratusan tapak poker di Internet. Bagaimanakah anda mendiskriminasi antara semua tapak yang tersedia ini, untuk mencari tapak yang diingini itu? Terdapat beberapa kriteria utama yang perlu anda ketahui, dalam usaha anda untuk mencari tapak poker yang sesuai untuk anda. Memahami kriteria ini dan boleh menggunakannya sebagai asas untuk perbandingan akan memudahkan proses pemilihan anda dengan ketara: 

Poker Percuma 

Jika anda ingin bermain poker dalam talian untuk rekreasi murni dan bukan untuk wang, pastikan tapak yang anda minati menempatkan pemain “percuma”. Kebanyakan tapak poker dalam talian memenuhi keperluan pemain percuma. 

Muat Turun Perisian berbanding berasaskan Web 

Kebanyakan, jika tidak semua, tapak poker dalam talian memerlukan anda memuat turun perisian klien poker mereka ke sistem komputer anda untuk dijalankan. Jika anda tidak suka memuat turun perisian sedemikian ke dalam sistem anda, maka anda mungkin ingin menyemak sama ada tapak Permainan Poker secara alternatif mempunyai antara muka poker berasaskan web, yang membolehkan anda bermain poker di tapak dari dalam pelayar anda.

Pemasangan perisian mempunyai potensi risiko virus dan/atau perisian iklan dimuatkan ke sistem anda (walaupun kebanyakan firma bereputasi tidak akan melakukannya) tetapi pemasangan perisian pada komputer anda biasanya berjalan jauh lebih pantas daripada sesi berasaskan web. Pemasangan perisian memanfaatkan kuasa CPU PC tempatan anda, manakala antara muka berasaskan web bergantung pada memuat turun sebarang kemas kini hartanah skrin melalui Internet semasa bermain. Ini boleh menjadi perlahan, terutamanya, jika anda menggunakan sambungan internet yang perlahan (cth., talian dail). 

Oleh itu, jika anda mengejar kelajuan, pilih pemasangan perisian tempatan. Jika anda bimbang tentang keselamatan komputer anda atau tidak mampu membayar ruang cakera yang digunakan oleh pemasangan perisian, pilih tapak poker berasaskan web.

Baca juga: Adakah Anda Tahu Fakta Menarik Texas Hold Em Sejarah Ini

Kaedah Deposit/Pengeluaran 

Jika anda merancang untuk bermain poker untuk wang melalui Internet, adalah sangat penting untuk mempertimbangkan kaedah deposit dan pengeluaran yang disokong oleh tapak poker. Kebanyakan laman web ini membenarkan kad kredit utama digunakan yang nampaknya merupakan mekanisme deposit universal pilihan. Orang lain membenarkan penggunaan pindahan bank, pindahan ACH, cek dan pindahan kawat daripada bank. Kebanyakan tapak poker juga menyokong beberapa bentuk eWallet pihak ketiga, yang menyediakan perantara antara institusi perbankan dan tapak poker itu sendiri. 

Kriteria utama yang perlu dilihat ialah:

1) Apakah kaedah deposit/pengeluaran yang disokong oleh tapak poker, dan berapa banyak kaedah ini disokong oleh kawasan tempat anda tinggal? 

2) Adakah undang-undang membiayai/mengeluarkan ke/dari tapak poker dari bidang kuasa yang anda mainkan? 

3) Apakah yuran yang berkaitan dengan syarikat eWallet pihak ketiga yang anda boleh gunakan dan sejauh manakah mereka boleh dipercayai? 

Sekatan Tempatan 

Sesetengah tapak poker mengehadkan permainan untuk wang dan juga permainan percuma kadangkala, berdasarkan tempat anda dan undang-undang yang mengawal perjudian di tempat anda. Anda harus menyemak dengan undang-undang bidang kuasa tempatan anda dan menyemak dengan tapak poker, untuk melihat sama ada terdapat sebarang sekatan yang dikenakan ke atas permainan, berdasarkan tempat anda. 

Sokongan 

Anda pasti perlu melihat kaedah sokongan yang ditawarkan oleh tapak poker. Tapak poker biasanya menyediakan satu atau lebih kaedah sokongan yang termasuk sokongan telefon, sokongan faks, sokongan E-mel, dan sokongan sembang langsung. Lebih banyak daripada ini yang ditawarkan oleh tapak poker, lebih baik. Untuk sokongan telefon, semak dan lihat sama ada tapak poker menawarkan sokongan bebas tol dari bidang kuasa permainan anda atau tidak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.