Apakah Cara Paling Mudah Untuk Membina Bankroll Poker Anda?

Apakah Cara Paling Mudah Untuk Membina Bankroll Poker Anda?

Apakah Cara Paling Mudah Untuk Membina Bankroll Poker Anda?. Jika anda bermain poker anda tahu bahawa matlamat anda adalah untuk membina wang anda. Bagaimanapun sukar untuk menang dan mendapat kelebihan dengan begitu ramai pemain yang bagus. Lawan anda mempunyai akses kepada beribu-ribu buku, artikel, tapak web dan video yang dikhaskan untuk permainan poker kegemaran seperti No Limit Hold’em, Hold’em dan Omaha. Bagaimanakah anda boleh mendapatkan kelebihan dan membina bankroll anda? 

Jawapannya ialah Razz poker. Poker Razz adalah satu-satunya permainan yang tinggal di mana anda boleh mendapatkan kelebihan menentang lawan anda kerana sedikit yang ditulis tentang permainan Razz. Hampir 95% pemain Permainan Poker tidak tahu cara bermain permainan tersebut. Dan hanya terdapat satu buku yang khusus untuk Razz poker, yang dipanggil “Main Razz Poker Untuk Menang.” Buku ini menukar pemain poker menjadi pemain poker Razz yang memenangi. 

Objektifnya adalah untuk mempunyai tangan yang paling teruk. Ia dimainkan seperti tujuh kad stud, tetapi flushes dan straight tidak penting. Ace sentiasa kad rendah. Tangan terbaik ialah A-2-3-4-5. 

Pemain Perjudian Poker yang menang tahu cara untuk menang kerana mereka sedar bahawa mengetahui cara bermain tangan permulaan adalah penting. Jika anda mengikuti tiga peraturan di bawah, anda akan dalam perjalanan untuk mendapatkan wang dalam permainan poker.

Baca juga: 3 Strategi Poker Mudah Yang Akan Menggandakan Wang Anda

Peraturan #1: Ketahui tangan permulaan yang patut dimainkan.

o Tangan cemerlang: Tiga kad ke tangan rendah terbaik 5-4-3-2-A; ini dipanggil basikal. 

o Tangan yang baik: Tiga kad ke 6 atau 7-4. Ini dipanggil licin 7. o Tangan adil: Tiga kad ke kasar 7 atau licin 8. 

o Tangan lemah: Tiga kad ke kasar 8 atau tiga kad 9 

Tangan permulaan 7 kasar ialah 7-6-5, manakala jarum permulaan 7 licin ialah 7-2-A. Tangan permulaan 8 kasar ialah 8-7-6 manakala jarum permulaan 8 licin ialah 8-2-A. 

Peraturan #2: Pertimbangkan untuk bermain semua tangan dengan kad antara A-8. Secara purata, anda akan menerima satu daripada tangan ini sekali dalam kira-kira setiap 6 tangan. 

Peraturan #3: Apabila anda mendapat tangan, anda perlu perhatikan kad yang terdedah kepada lawan anda. Ini penting kerana apabila bilangan kad pendua ke tangan anda bertambah, begitu juga kuasa tangan anda. 

Contoh: Anda mempunyai (4-5) 6 dan lawan anda mempunyai tangan permulaan terbaik (A-2) 3. Tetapi, anda mempunyai empat kad pendua yang terdedah pada papan 4,4,5,5,9,J dan lawan anda tidak mempunyai. Anda

adalah61%kegemaranmenentang lawan ini. Dengantigakadpendua,anda adalah57%kegemaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published.