Apa yang Kami Tahu Mengenai Cip Poker Dadu

Apa yang Kami Tahu Mengenai Cip Poker Dadu . Sesiapa yang gemar bermain poker akan lambat laun mahukan cip mereka sendiri. Mempunyai cip anda sendiri menjamin bahawa akan sentiasa ada cip di tangan apabila rakan datang tanpa diduga dan anda ingin menghiburkan mereka dengan permainan ambil poker. Dengan begitu banyak jenis permainan poker adalah mudah untuk mencari permainan yang semua orang tahu cara bermain atau boleh mengambilnya dalam beberapa minit. 

Mudah untuk membeli cip poker di hampir mana-mana kedai serbaneka dan malah beberapa kedai runcit juga membawanya di bahagian bekalan parti mereka. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan sesuatu dengan kualiti yang lebih sedikit daripada cip plastik, anda mungkin ingin melihat cip resin tanah liat kerana ia kelihatan, rasa dan bunyi yang lebih seperti cip kasino sebenar dan bertahan jauh lebih lama daripada cip plastik murah itu. Salah satu cip yang kelihatan lebih murah tetapi sangat hebat ialah cip poker Dice. 

Apa itu Dice Poker 

Poker dadu hanyalah cip poker yang diperbuat daripada resin tanah liat yang dipaparkan sebagai sebahagian daripada gambar reka bentuk rim dadu mereka. Cip dinamakan untuk gambar ini. Anda boleh membeli cip dadu dalam pelbagai warna dan secara individu serta dalam set permainan. 

Siapa Menjual Cip Poker Dadu

Hampir sesiapa sahaja yang menjual pelbagai jenis poker akan mempunyai cip poker dadu untuk dijual. Ramai orang mendapati cip ini menarik dan direka dengan baik dan memilih reka bentuk ini agak kerap. Kedai yang membawa poker, meja dan aksesori permainan mungkin akan mempunyai satu set cip dadu atau anda boleh mencarinya dalam talian. Cukup taip poker dadu dalam kotak carian anda dan anda akan tampil dengan pelbagai penjual yang lebih bersedia untuk membekalkan anda dengan satu set cip poker dadu. 

Cip Dadu Individu 

Sesetengah syarikat menawarkan poker dadu individu untuk dijual. Cip individu ini boleh dibeli untuk menggantikan cip yang hilang atau haus untuk set dadu anda, atau boleh dibeli oleh pengumpul yang gemar mengumpul cip reka bentuk yang berbeza sama seperti pengumpul syiling suka membeli syiling baharu untuk koleksi mereka. Walaupun anda boleh membuat set cip anda sendiri daripada membeli cip ini secara individu, anda adalah lebih baik untuk mendapatkan satu set yang disertakan dengan sarung pembawa dan penyimpanan untuk memastikan cip anda dalam keadaan baik dan bersama-sama. 

Set Kerepek Dadu 

Cip poker dadu datang dalam set bernombor yang berbeza untuk memenuhi hampir semua keperluan permainan poker atau permainan. Banyak kali set ini termasuk dadu dan kad serta cip. Kesemuanya didatangkan dalam beg bawaan yang mudah untuk memastikan semua bekalan permainan anda dalam satu pakej yang kemas dan mudah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *