Adakah Bad Beats Benar-benar Buruk?

Adakah Bad Beats Benar-benar Buruk?

Adakah Bad Beats Benar-benar Buruk? . Anda mempunyai banyak tentang rentak buruk dalam permainan Pokertime texas holdem. Apa sebenarnya rentak yang buruk? Pendek kata, ia mempunyai tangan yang dominan hanya untuk kalah di selekoh atau sungai apabila kad terkena yang memberikan lawan anda tangan yang menang. 

Rentak buruk mendorong pemain Perjudian Poker Online texas holdem gila. Itulah sebabnya apa yang saya akan katakan mungkin mengejutkan anda. Rentak buruk adalah perkara yang baik. Sekarang bagaimana mungkin begitu? 

Kebanyakan pemain texas holdem berpendapat poker adalah tentang kemenangan. Ia tidak. Saya tahu, itu kedengaran pelik seperti mahukan rentak buruk jadi biar saya jelaskan. Bermain texas holdem adalah tentang membuat keputusan yang betul di meja dan meletakkan diri anda dalam kedudukan untuk menang. 

Walaupun terdapat lebih banyak kemahiran dalam bermain Judi Poker daripada yang difikirkan oleh pemain bukan poker, masih terdapat unsur yang kami panggil tuah kerana kekurangan nama yang lebih baik. 

Nasib, juga dikenali sebagai rentak buruk, berlaku apabila pemain dengan tangan dominan melakukan segala-galanya dengan betul hanya untuk melihat lawannya terkena satu-satunya kad yang boleh memenanginya di sungai.

Baca juga: Mengambil Nota Mengenai Lawan Poker Anda

Sebagai contoh, anda akan bertanding dengan pemain lain di meja. Anda telah bermain ace poket anda dengan sempurna untuk membangunkan periuk besar.

Kami turun ke kad River, hanya ada satu sepuluh di geladak dan itu satu-satunya kad yang boleh mengalahkan anda. 

Dan rasa apa? Sepuluh pukulan di sungai. Anda melakukan segala-galanya dengan betul, membuat semua keputusan yang betul, dan masih kehilangan tangan. 

Itu rentak yang teruk. Tetapi rasa apa? Jika anda sentiasa membuat keputusan yang betul, anda akan menjadi pemain poker texas holdem yang menang dalam jangka masa panjang. Dan itu juga bermakna bahawa anda akan mengalami rentak buruk lebih kerap daripada pemain lain. 

Pemain poker terbaik melihat rentak yang paling buruk kerana mereka membuat keputusan yang betul. Anda tidak boleh mendapat rentak buruk menentang anda melainkan anda membuat semua keputusan yang betul di tangan untuk membuat rentak buruk menjadi mungkin. 

Jadi, jika anda melihat banyak rentak buruk, anggap ia petanda yang baik. Ini bermakna anda membuat keputusan yang betul di meja poker dan dalam jangka masa panjang, keputusan tersebut akan membuahkan hasil dalam jumlah wang yang meningkat. 

Jadi jangan biarkan rentak buruk itu membuat anda kecewa. Lihat mereka apa adanya. Batu loncatan dalam perjalanan untuk menjadi pemain poker texas holdem yang lebih baik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *