5 Petua Cara Bermain Poker

5 Petua Cara Bermain Poker

5 Petua Cara Bermain Poker . Bilangan orang yang mencari petua tentang cara bermain Perjudian Poker telah meningkat sejak kebelakangan ini, kerana semakin ramai orang terjaga dengan potensi kegembiraan permainan ini terutamanya selepas kemunculan poker dalam talian yang membawa poker kepada yang baru. 

Sebagai tindak balas kepada keperluan orang yang mencari petua tentang cara bermain poker, berikut adalah beberapa petua tentang cara bermain poker, petua yang jika anda memerhatikannya secara konsisten, boleh membantu anda untuk menjadikan anda pemain Pokertime yang terkenal dalam anda. Kalangan tempatan dan mungkin juga dalam kalangan kebangsaan. 

Yang pertama daripada 5 petua untuk bermain poker adalah sesuatu yang sangat jelas tetapi ramai pemain poker yang kelihatan mahir memilih untuk mengabaikannya, iaitu memerhati pemain poker lain yang anda sedang bermain dan pergerakan mereka dan menahan godaan untuk hanya fokus pada anda. Strategi sendiri tanpa cuba melihat bagaimana strategi itu akan berjaya apabila dibawa menentang strategi lawan anda. Ini adalah mengenai psikologi Perjudian Poker Online, dan ia adalah mengenai memerhatikan perkara seperti bilangan dan jenis tangan yang lawan anda mainkan, dan kecenderungan ‘menaikkan’ mereka seperti kekerapan mereka mengangkat dan wakaf dari segi tangan apabila mereka naikkan. 

Petua kedua daripada 5 petua tentang cara bermain ialah anda harus menahan godaan bermain permainan pasif, dan menanamkan sedikit keagresifan ke dalam permainan anda. Ya, adalah berbaloi untuk memerhati cara lawan anda bermain, tetapi jangan menolaknya ke tahap di mana anda hanya membuat gerakan balas kepada yang lain, dan tidak membuat sebarang gerakan agresif anda sendiri kerana berbuat demikian meletakkan anda pada tahap kelemahan

Baca juga: 5 Sebab Perlu Memanggil Ketika Bermain Poker

yang teruk, menyerahkan seperti yang anda lakukan, mengawal permainan kepada yang lain. 

Yang ketiga daripada 5 petua tentang cara bermain melibatkan pemahaman tentang kepentingan penentududukan dan seperti petua kedua tentang cara bermain poker, ini adalah tentang cuba mengawal permainan sebanyak kedudukan melalui pilihan permainan yang bijak. Sebaik-baiknya, anda harus cuba mengambil posisi bermain ‘lewat’ yang memberi anda gambaran sebanyak mungkin tentang pergerakan lawan anda, dan menentang kecenderungan ‘saya dahulu’ yang mahu menjadi orang pertama di atas meja untuk membuat keputusan anda. Bergerak kerana dengan berbuat demikian, anda akan membuka permainan anda (untuk membaca) kepada lawan anda, yang mungkin menggunakan maklumat itu untuk menolak anda ke dinding. 

Keempat daripada 5 petua tentang cara bermain poker ialah elakkan bermain terlalu banyak tangan, terutamanya pada permulaan kerana ini sama sekali tidak menambah nilai kepada permainan anda dan membuka anda kepada membuat kesilapan besar yang mungkin anda akan menyesal di kemudian hari dalam permainan. 

Yang kelima daripada 5 petua tentang cara bermain poker adalah tentang menentang godaan untuk membuat spekulasi dan mengejar peluang, kerana seperti mana-mana profesional poker akan memberitahu anda permainan ini lebih kepada strategi daripada tentang nasib, dengan tuah (iaitu apa yang anda akan mengejar dalam mengejar kemungkinan) memainkan peranan yang sangat kecil sejauh kejayaan dalam permainan berjalan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *