5 Perlawanan Kejohanan Poker Yang Anda Tidak Tahu

5 Perlawanan Kejohanan Poker Yang Anda Tidak Tahu

5 Perlawanan Kejohanan Poker Yang Anda Tidak Tahu . Adakah anda fikir anda tahu semua 101 permainan yang digunakan oleh Perjudian Poker Pros untuk memenangi kejohanan poker? 

Selepas menyemak strategi poker kejohanan yang digunakan oleh Pro, berikut adalah 5 permainan yang mungkin anda tidak tahu: 

  1. The Naked Ace Bluff 

Bluff ace ialah permainan yang membolehkan anda menang di selekoh atau River kerana anda memegang Ace. Bukan sebarang Ace tetapi yang sesuai supaya anda boleh tahan flush. Permainan ini adalah gertakan, tetapi satu yang berkesan dan satu yang harus anda sertakan dalam strategi Pokertime kejohanan anda. 

  1. Apakah Maksud Yellow Light? 

Perlahankan. Pernah kehilangan periuk besar dengan tangan premium seperti poket Aces atau poket Kings? Pasti, kita semua ada. Tetapi, ada cara untuk mengetahui apabila anda melihat lampu kuning dan perlahan. Pocket Aces adalah tangan terbaik pre-Flop. Permainan berubah apabila flop mencecah papan. Anda perlu tahu apabila anda melihat lampu kuning dan perlahan.

Baca juga: Jawapan Strategi Poker

  1. Overplaying Heads-Up

Anda berjaya mara ke dua pemain terakhir dalam kejohanan anda. Adakah anda tahu bagaimana untuk bermain kepala? Satu kesilapan yang terlalu biasa ialah apabila pemain mendapat tangan yang kuat dan bangkit dari kedudukan. Kedudukan adalah penting. Anda perlu tahu cara bermain secara langsung jika anda mengharapkan untuk memenangi sebarang acara. 

  1. A-K Dibuat Mudah 

Licin Besar. Sesetengah pemain sentiasa menolak, sesetengah pemain terlalu berhati-hati dengan tangan ini. Terdapat cara yang lebih mudah untuk bermain A-K. Ia adalah cara yang betul jika anda ingin memenangi kejohanan. Menjadi agresif adalah Perjudian Poker Online pintar secara umum. Tetapi, maaf, sentiasa bergerak all-in dengan A-K adalah strategi poker kejohanan yang salah. 

  1. “Tidak Pandang” Blind Steal 

Apakah perkara yang lebih buruk yang boleh berlaku kepada anda dalam kejohanan poker? Pukulan yang buruk selalunya merupakan hasil yang paling teruk, tetapi seterusnya adalah kad mati. Apabila anda mempunyai kad yang teruk, anda melipat tangan demi tangan. Ini tidak bagus. Tetapi, anda boleh mengambil kesempatan daripada situasi ini dalam kedudukan yang betul dalam situasi yang betul. Ini tentang tidak bimbang tentang kad anda, jadi mengapa melihat. Gunakan curi buta “No Look” untuk mengumpul cip sebelum anda mengeluarkan cip lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.