4 Cara Menang Poker Dalam Talian – Strategi Poker Terbaik

4 Cara Menang Poker Dalam Talian - Strategi Poker Terbaik

4 Cara Menang Poker Dalam Talian – Strategi Poker Terbaik. Apabila bermain dalam kejohanan Pokertime dalam talian, perhatian terhadap perincian adalah penting untuk anda mendalami. Di samping mengekalkan pengawasan rapi pada setiap aspek permainan itu sendiri, anda juga mesti memerhatikan empat peristiwa penting dalam permainan anda. 

Perhatikan Jadual 

Buka mata anda pada pemain dan cuba labelkan mereka mengikut gaya mereka. Kenal pasti lawan anda dan ketahui sama ada mereka agresif, ketat, stesen panggilan atau longgar. Mengetahui siapa yang anda lawan adalah kelebihan besar apabila anda memilih tangan permulaan anda. 

Tonton The Average Chipstack 

Satu kelebihan hebat untuk kejohanan Perjudian Poker Online dalam talian ialah anda boleh menyemak purata chipstack dengan mudah dengan melihat lobi pertandingan. Nombor ini sangat penting, seolah-olah anda boleh memastikan timbunan anda agak rapat atau melebihi purata cip, anda akan mendapati lebih mudah untuk mendapatkan lebih dalam dan kurang cenderung untuk menjadi cemas kerana anda bertindan pendek. 

Mengetahui bahawa anda hampir dengan timbunan cip biasa membolehkan anda berpeluang untuk berehat dan tidak terlibat dalam terlalu banyak tangan. Jika anda sentiasa menelefon untuk mencuba dan mendapatkan petunjuk cip, anda mungkin akan mendapati diri anda berada dalam situasi timbunan pendek yang tidak menentu.

Baca juga: Strategi Poker Lanjutan Untuk Kejohanan

Tonton The Shortstacks 

Dari segi psikologi, susunan pendek dalam kejohanan mendapat apa yang dipanggil kebimbangan cip. Ini adalah keperluan untuk tergesa-gesa dan menggandakan atau mendapatkan cip untuk mengelakkan nasib yang ditakuti menjadi buta. Tindanan pendek biasanya akan bergerak all-in dengan tangan yang kurang berkualiti dan selalunya hasil daripada rentak buruk yang berterusan. 

Melainkan anda mempunyai tangan permulaan yang sangat kuat, ia mungkin bukan pilihan yang bijak untuk lembik, kerana kumpulan pendek mungkin menganggap anda lemah dan melihat ini sebagai peluang untuk memasukkan semua cipnya. 

Perhatikan Kedudukan Anda 

Biasanya, tangan tertentu lebih baik dimainkan dalam posisi tertentu. Anda harus membiarkan kedudukan anda menentukan langkah yang anda ingin lakukan dengan tangan permulaan anda. Sebagai contoh, jika anda mempunyai pasangan kecil dalam kedudukan awal, anda mungkin tidak mahu masuk ke dalam periuk kerana lemas anda boleh menggalakkan pemain yang lebih agresif untuk menaikkan untuk menurunkan pot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *