3 Petua Saya Gunakan Untuk Menang di Poker Dalam Talian

3 Petua Saya Gunakan Untuk Menang di Poker Dalam Talian

3 Petua Saya Gunakan Untuk Menang di Poker Dalam Talian. Bagaimana anda menang di poker dalam talian? Soalan berjuta dolar itulah Holy Grail untuk pemain poker yang serius. Memenangi Pokertime sebenarnya tidak begitu sukar, dengan syarat anda mematuhi set peraturan yang sangat mudah, dan menyedari bahawa ‘menang poker dalam talian’ tidak memenangi setiap tangan, kejohanan dan permainan tunai yang anda mainkan itu mustahil. Memenangi Texas Hold’em adalah mengenai jangka masa panjang, dapat memperoleh keuntungan yang stabil dari semasa ke semasa. Sudah tentu, jika anda boleh memenangi kejohanan poker internet dan meminjamkan diri anda hadiah raksasa itu adalah lebih baik. 

Berikut adalah petua poker yang paling penting untuk menang di Perjudian Poker Online dalam talian. Setiap kali anda melihat kad anda, memikirkan tindakan anda yang seterusnya, pertimbangkan perkara ini anda akan memenangi kejohanan poker dalam talian sebelum anda sedar. 

Pemilihan Kad- Jangan tergoda untuk bermain kad sampah, lipat sahaja. Jika anda hanya bermain tangan premium anda akan mempunyai kadar kejayaan yang lebih tinggi berbanding jika anda bermain mana-mana kad lama, sebab kebanyakan pemain tidak menggunakan ‘strategi pemilihan kad’ ini adalah kerana kebosanan. Jika anda bermain poker berkualiti, anda harus membuang kebanyakan tangan yang anda tangani. Memang sukar untuk memenangi pertandingan poker internet jika anda tidak mempelajari asas poker yang sangat asas ini.

Baca juga: Petua Poker – Texas Hold Em Atau Texas Fold Em

Ketat dan Agresif- Sebaik sahaja anda melibatkan diri dalam tangan, tiba masanya untuk menunjukkan kekuatan. Jangan risau jika anda tidak melakukan apa-apa pada kegagalan, lawan anda mungkin juga tidak. Kerana anda telah bermain sangat ketat dengan pemilihan tangan anda, anda akan sering

mendapat penghormatan dan lawan anda akan berlipat. Sekarang kita selangkah lebih dekat untuk menang di poker dalam talian. 

Tiada Gangguan- Apabila anda bermain poker, anda sepatutnya bermain poker sahaja. Gangguan akan membawa kepada keputusan yang buruk, keputusan yang buruk membawa kepada kehilangan wang! Jika anda serius untuk menang di Texas Hold’em, anda perlu meletakkan diri anda dalam ‘zon’, keadaan yang tenang di mana hanya anda dan meja poker wujud! Saya tahu ia kedengaran murahan tetapi ia sangat membantu dengan membuat wang dari poker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.