2 Petua Poker Dalam Talian Mudah

2 Petua Poker Dalam Talian Mudah

2 Petua Poker Dalam Talian Mudah. Jadi anda akhirnya mula menang di Pokertime dalam talian. Walau bagaimanapun anda masih terdedah kepada beberapa sesi senget di mana anda membuat beberapa panggilan yang tidak baik, atau membuat gertakan triple barrel yang tidak dimaklumkan. Tetapi selain itu anda cukup gembira dengan permainan anda dan selesa bermain pada tahap yang anda mainkan sekarang. Jadi mari cuba dan buat anda lebih banyak wang dengan mengikuti petua poker dalam talian yang mudah ini. 

Apabila anda memutuskan untuk bermain sesi Perjudian Poker Online dalam talian, pastikan jadual anda adalah percuma untuk sekurang-kurangnya 4 jam, walaupun anda mungkin hanya mempunyai niat untuk bermain selama 1 jam. Sebab untuk ini adalah anda mungkin mula masuk ke zon di mana anda bermain dan berlari dengan baik dan anda mungkin mahu memanfaatkannya dengan bermain lebih lama. 

Sebab lain ialah apabila anda duduk di beberapa meja yang sangat lembut dan melalui beberapa rentak buruk dan apa yang tidak, anda tahu anda boleh memenangi wang itu kembali hanya dengan bermain permainan ABC yang mantap menentang pemain yang buruk. Tiada apa-apa yang lebih teruk apabila ini berlaku dan anda perlu meninggalkan meja untuk bertemu seseorang atau anda perlu tidur kerana anda perlu bermula awal pagi.

Baca juga: Meja Poker Felt Tulen

Salah satu kesilapan biasa saya pada hari-hari awal saya adalah untuk memulakan sesi lewat malam dan kira-kira 90 minit atau dua jam ke sesi saya mula berasa letih dan walaupun permainan itu sangat menarik, saya hanya

tahu ia bukan untuk kepentingan terbaik saya. Untuk terus bermain kerana saya mula melakukan kesilapan kecil kerana keletihan yang menjalar kepada saya. 

Oleh itu, saya pasti akan menasihati pemain Judi Poker ‘separuh profesional’ berbakat yang juga menahan kerja sepenuh masa 9-5 untuk tidak memulakan sesi lewat daripada 9 malam, supaya ia memberikan 4 jam penuh untuk sesi poker jika perlu dan masih di atas katil pada pukul 1 pagi dengan banyak masa untuk tidur nyenyak selepas itu supaya anda segar untuk bekerja pada waktu pagi. 

Satu lagi petua mudah pada dasarnya adalah untuk tidak bermain poker sambil menikmati minimum keras. Saya tahu orang suka berehat pada waktu petang dengan minum minuman keras tetapi sebenarnya ia tidak menawarkan faedah dan hanya kelemahan apabila ia datang untuk bermain poker dalam talian. Jika anda benar-benar merasa perlu minum sambil bermain untuk berehat dan bersantai pada malam itu, kemudian masukkan beberapa pembelian $1-$3 dalam kejohanan berbilang meja dan kekacauan di sana. Yang paling anda akan rugi ialah beberapa dolar dan anda mungkin memenangi beberapa ribu. Walau bagaimanapun, dalam keadaan apa pun, buka 8 meja permainan wang tunai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *